Behandeling

Hoe verloopt een behandeling?

Bij de aanvang van een sessie maak ik graag tijd voor een kort verkennend gesprek waar eventuele klachten en/of problemen kunnen worden besproken. Er is ook een bevraging omtrent voedings-, slaap- en levensgewoontes.  De behandeling zelf gebeurt op een Japanse futon op de grond en duurt ongeveer een uur. Shiatsu wordt over de kleding heen gegeven. Het is aangeraden om comfortabele, loszittende kledij te dragen, zoals een jogging of een legging, indien mogelijk uit natuurlijk materiaal.

Na de behandeling mag je nog even nagenieten op futon en geef ik je bij interesse voedingsadvies en bewegingstips.

·      Eet geen zware maaltijd voor de behandeling.

·      Drink na de behandeling voldoende water zodat de vrijgekomen gifstoffen gemakkelijker afgevoerd kunnen worden.

Een sessie duurt ongeveer één uur en kost 55 euro. De producten die eventueel tijdens de behandeling gebruikt worden, zijn in deze prijs inbegrepen. Voor kinderen kan het gebeuren dat de sessie minder dan een uur duurt. Het tarief pas ik dan graag voor u aan.

Voel je meer voor een kortere behandeling, dan raad ik je mijn shiatsu-stoel behandeling van 30 minuten aan, deze behandeling kost 30 euro.

Een shiatsu-stoelbehandeling werkt volgens hetzelfde principe als een shiatsubehandeling. Tijdens de stoelmassage worden hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen behandeld. De ergonomische stoel is speciaal daarvoor ontwikkeld. Hij ondersteunt alle lichaamsdelen, zodat het lichaam zich goed kan ontspannen. Na een behandeling voel je je als herboren!